de Groot fresh group is een internationale onderneming actief op het gebied van import en export van groenten en fruit. Wat begin jaren 30 begon als een één mans fruithandel is uitgegroeid tot een organisatie met meerdere vestigingen en 200+ medewerkers, toonaangevend in haar marktsegment. Met de samenwerkende bedrijven worden veel verschillende markten bediend in diverse landen. Naast traditionele handel en volledig gekoelde opslag heeft de onderneming de beschikking over computergestuurde bananenrijpingskamers en verpakkingslijnen. Distributie en transport verlopen via de eigen transportonderneming. Het bedrijf heeft wereldwijd zeer goede contacten met leveranciers en klanten. De basis van het succes van deze gezonde innovatieve onderneming is de flexibiliteit binnen de organisatie en de keten en de hoge kwaliteitseisen (certificering BRC, IFS, Skal, RIK, AEO), in combinatie met een zeer sterke handelsgeest.

Belangrijke klanten bevinden zich in het retailkanaal, maar ook de vrije handel neemt een prominente plaats in. Het assortiment groenten en fruit is breed en wisselend, met name gespecialiseerd in overzeese producten. Door de aard van de producten, vers & fast moving, is de organisatie dagelijks letterlijk en figuurlijk in beweging. Om zo’n dynamische omgeving in goede banen te leiden zijn korte lijnen en snelle beslissingen noodzakelijk. Dit geeft gelijk een belangrijk deel van de cultuur weer die zich verder kenmerkt als direct, professioneel, informeel maar met gezond verstand. 

Voor onze hoofdlocatie in Hedel zoeken wij een:

 

Report Developer
(full time)


Het betreft een nieuwe functie. In de rol van Report Developer ben je medeverantwoordelijk voor inrichting, (door)ontwikkeling en onderhoud van alle rapportages. Je bent in staat data d.m.v. dashboards, rapportages en visualisaties inzichtelijk te maken. Je hebt reeds kennis gemaakt met het data vakgebied en wil je hier graag verder in ontwikkelen. Je zult nauw samenwerken met de afdeling Control en samen de interne organisatie in hun behoefte voorzien. Als persoon ben je analytisch, klantgericht, gestructureerd, proactief en vindt je het leuk om ad hoc werkzaamheden op te pakken. 

De functie:

 • Bewaken van de data integriteit;
 • Omzetten van functioneel ontwerp naar technisch ontwerp;
 • Ad hoc bouwen van dashboards en rapporten; 
 • Brede visie op BI (tools);
 • Begeleiden en adviseren van gebruikers;
 • Deelnemen aan projecten op verzoek van Controller.

Het profiel:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met development;
 • Kennis en ervaring met QlikView en Qlik Sense is een pré;
 • Je hebt affiniteit met koppelingen en integratie;
 • Je bent analytisch en proactief;
 • Je bezit een pioniersmentaliteit, bent een zelfstarter en kunt gestructureerd werken; 
 • Je neemt eigenaarschap, bent stressbestendig en pakt zaken snel op;
 • Je bent communicatief vaardig en weet goed te schakelen tussen verschillende niveaus in een organisatie.

Wij bieden een uitdagende job in een dynamische organisatie met goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Je sollicitatie kun je richten aan:
de Groot fresh group B.V.
T.a.v. HR, Bob Booij, Postbus 130, 5320 AC Hedel.
Bij voorkeur per e-mail: vacatures@degrootfreshgroup.nl
Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Bob Booij, 073-5998888.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld. Wij gaan zorgvuldig met jouw sollicitatiegegevens om. Wij verwijzen hiervoor naar de privacystatement op onze website: www.degrootfreshgroup.nl. 

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact op »